Sessie Recaps 20 - 29s

Summary

De groep hoort na de ambush dat een oude elf verantwoordelijk was voor het binnenlaten van de trappers in Halrahm, met een beschrijving die erg leek op Gregorius. De party besluit nog even wat onderzoek te doen in de stad en daarna te teleporteren naar de Guild Hall. Echter wordt hun teleport onderbroken en worden ze getransporteerd naar de Weave ("De plek waar jullie terecht komen heeft een paarsachtige hemel, overal om jullie heen op  afstanden die je niet goed kan inschatten zie je stromingen van een pulserende witte energie die zich voortbeweegt alsof het licht is dat langs een draad beweegt. Deze stromingen verdwijnen en ontstaan willekeurig en in verschillende groten.")

Gregorius zijn tekst voor het gemak:

 

"Wonderbaarlijk is het niet? De Weave? Zo lastig om te bereiken als je niet weet hoe, lastiger om te verlaten. Jullie weten te veel, jullie lopen in de weg, maar als gunst sta ik jullie toe om me vragen te stellen"

 

 

"Waarom? Simpel. Na de afgelopen paar catastrofen op Milidan realiseerde ik me dat er iets groters aan de hand was, de cult verantwoordelijk voor de laatste twee zocht een manier om deze wereld te schenken aan ondenkbare kwaden. Echter mislukte dit gelukkig ook twee maal. Toen ik benadert werd voor mijn onderzoek naar de cult en draken door de Dragon Trappers realiseerde ik me dat ik voor het kleinere kwaad moest kiezen om het grotere uit te schakelen. De cult komt alsmaar dichterbij hun eindplan, om dit te voorkomen zullen we de krachtigste wezens van deze planeet naar onze wil moeten buigen al willen we overleven! De Goden hebben deze planeet in de steek gelaten! Het is aan ons om de wereld te redden van wat komen zal!

Comments

Connect

Support TerraChronica